zaterdag 15 januari 2011

Glossy ‘Het Zusje’


Met behulp van 132 aandeelhouders heeft Sandra Di Bortolo in drie maanden tijd de benodigde € 10.000 bij elkaar gekregen om het boek ‘Het Zusje van Vroeger’ uitgegeven te krijgen. Daarmee is zij ervan verzekerd dat haar debuutroman binnen afzienbare tijd door een gerenommeerd uitgever zal worden gepubliceerd.

De voorbereidingen voor het publiceren van ‘Het Zusje van Vroeger’ gaan natuurlijk gewoon door. Nadat het manuscript is beoordeeld door een redacteur van TenPages.com zal het worden aangeboden aan een passende uitgeverij.
Om het boek extra publiciteit te geven voorafgaand aan de presentatie is het idee ontstaan om een éénmalige glossy uit te geven onder de naam ‘Het Zusje’.

Schrijvers en/of adverteerders

Sandra Di Bortolo is op zoek naar (aankomend) schrijvers/columnisten of adverteerders om daarmee de uitgave van haar Glossy te realiseren. Door een kwart, een halve of hele pagina te ‘verkopen’ wordt het mogelijk de oplage zodanig te vergroten dat het ook voor deze schrijvers/adverteerders aantrekkelijker wordt. De prijzen variëren van € 15 voor een kwart pagina, € 25 voor een halve pagina tot € 40 voor een hele pagina. De lay-out en oplage worden in overleg met de deelnemers gerealiseerd.

Over de glossy ‘Het Zusje’

De glossy uitvoering is een A4-tijdschrift met een stevige, 135 grams ghooglanzende omslag, gedrukt op 70 grams glanzend papier. Het aantal pagina’s en de oplage zijn afhankelijk van het aantal en de behoefte van de deelnemende schrijvers en/of adverteerders. Momenteel wordt onder voorbehoud uitgegaan van 40 pagina’s met een oplage van 2.500 stuks.

Contactgegevens


Geen opmerkingen:

Een reactie posten